Onderwijs-deeltijdbehandeling in Ede


Bij De Combi bieden we behandeling en onderwijs onder één dak op de locatie van Eleos in Ede. De groep bestaat uit maximaal tien jongeren. Gedurende 12 weken nemen deze jongeren deel aan groeps- en individuele behandeling. Indien nodig bieden we diagnostisch onderzoek aan. Naast behandeling biedt De Combi onderwijs in nauw overleg met de school van herkomst. Instroom in het onderwijs is het uiteindelijke doel.

Overdag zijn de jongeren bij De Combi, maar de avonden, nachten en de weekenden zijn ze thuis. Ook de ouders zijn gedurende het traject in behandeling.

De Combi is bedoeld voor scholieren van 12-18 jaar met (dreigende) schooluitval in combinatie met psychische klachten. Alle jongeren met een verwijzing van de huisarts of het jeugdteam van de gemeente kunnen worden aangemeld. Het is belangrijk dat de school van herkomst achter de aanmelding staat. In sommige gevallen is het traject bij De Combi niet passend.

Het team van De Combi bestaat uit een psychiater, GZ-psycholoog, orthopedagoog, systeemtherapeut, PMT’er, creatief therapeut, groepsbehandelaren, docent en een onderwijsassistent. Met dit multidisciplinaire team werken we intensief samen om de jongeren de beste hulp te bieden die zij nodig hebben.

Voor meer informatie: klik hier.